V chladných lednových dnech se činili naši vytrvalci. 5.ledna se konal v Praze Bráníku pravidelný běh pod názvem Vaše liga, kde se běží obrátková pětka a desítka. Naši závodníci běželi 5 km a počínali si dobře. Petr Smolík doběhl v hlavní kategorii na 3.místě a Jan Beneš byl třetí v kategorii nad 40 let. Škoda, že naše nejlepší vytrvalkyně Eliška Kohlertová přehlédla obrátkovou metu a běžela s vytrvalci na deset kilometrů, když v té době byla jasně první. Když to zjistila, bylo již pozdě.

Za týden v neděli 13.ledna se konal tradiční kladenský zimní běh, tentokrát jako memoriál Iva Domanského, velkého běžeckého nadšence, který na podzim zemřel. V tomto závodě si skvěle počínala Eliška Kohlertová, která doběhla i přes pád na zledovatělé trati na skvělém třetím místě v kategorii do 35let, která byla výborně obsazena. V této kategorii zvítězila Kateřina Krieglová (objev roku 2012 mezi ženami). První tři ženy překonaly stávající traťový rekord. V kategorii mužů obsadil Petr Smolík hezké 12.místo.

Výsledky Vaše liga         Výsledky Kladno                             Fotogalerie Vaše liga           Fotogalerie Kladno