Začala 2.kola soutěží družstev. Jako první se představilo starší žactvo v Mostě. Při závodech pořadatelům nefungovala časomíra, takže byly běžecké disciplíny měřeny ručně. To také ovlivnilo časový pořad celé soutěže. Bohužel družstvo starších žákyní drží nad vodou jen minimum závodnic, a tak na lepší než 3.místo to opět nestačilo. Skvělý výkon ale předvedla Týna Malířová, které se podařilo dostat přes laťku ve výšce 170cm, což je její nový osobní rekord. Gratulujeme!yes

Výsledky

V sobotu 31.5. pokračovala dalším kolem II.liga. Naše družstvo žen bohužel doplácí na nedostatek závodnic, nemohli jsme obsadit 5 disciplín, přesto děvčata bojovala a zisk 122,5 bodu stačil na skvělé 3.místo. Slušnou porcí bodů přispěly zejména hostující Denisa Gunarová a Týna Kopečná, dále pak Bára Heřmánková, Míša Červínová, která si zaběhla na 1500m osobní rekord 4:50.50, Týna Malířová, Terezy Kaplanová a Hellerová a Kája Kirbsová. V zisk bodů vyústila i snaha Anety Wožnické na čtvrtce a Barbor Králové a Ceé na půlce. Gabča Štyksová si zaběhla nejlepší osobní výkony na 100m i 200m, body jí však těsně unikly.

Výsledky              Fotogalerie

V neděli pak proběhlo i 2.kolo KPD mužů. Na domácím stadionu naši muži opět zvítězili. Nejúspěšnější byl Martin Topš, který nastoupil ve třech disciplínách a všechny vyhrál. Ve štafetě na 4x100m si pro 1.místo doběhl spolu s Jirkou Willnerem, Maxem Mlenským a Petrem Poslem. Poslední dva jmenovaní svedli souboj ve výšce a tentokrát byl lepší Petr, který posunul svůj osobák o další 4cm. Blíží se tedy k hranici 190cm.  Bodovali i ostatní, skoro všechny disciplíny jsme opanovali. 

Výsledky

2.kolo má za sebou i mladší žactvo. Naši atleti, kteří hostují za AC Ústí n/L, se opravdu snažili. Suverénní jako v 1.kole byl Šimon Weniger, který opět nedal nikomu šanci a v obou běžeckých disciplínách 300m a 800m zvítězil. Bára Mižičová posbírala dvě 2.místa na nejkratších sprintech a stejné umístění přidala společně s Evou Pojslovou a Týnou Omastovou ve štafetě. Kristýna bodovala také na 60m, za 6.místo brala 5b. Dařilo se i Štěpánce Břečkové, která vybojovala bodík na 150m, nad překážkami obsadila 5.pozici a pomohla k bodům i druhé štafetě, Matěji Prchlíkovi, pro kterého šťastná sedmička znamenala body ve sprintu na 60m a také ve štafetě. V hodu kriketovým míčkem si 4b. vyházela Markéta Pangrácová.

Výsledky