Sezóna jarních přespoláků se naplno rozjela a naši malí a velcí atleti nezůstávají pozadu.

LOUNY - 5. března jsme se vydali do Loun na tradiční jarní přespolní běh. V kategorii dívek do 11 let nám dělaly radost Natálka Klepáčová (3.), Míša Ceé (6.) a Natálka Vrzáková(8.) Závod mladších žákyní s přehledem ovládla Anička Slámová, Nikola Skálová doběhla 5. V závodě stejně starých chlapců obsadil Adam Justa těsně 4.místo. V kategorii starších žákyň doběhla na 7.místě Klára Vyvialová.

ŽATEC - V sobotu 18. března se konala Velká Žatecká. I zde jsme měli kvalitní zastoupení, většinou na stupních vítězů. Natálka Klepáčová doběhla 3., Elen Pémová vyhrála, těsně za ní doběhla Anička Slámová a na 7. místě finišovala Andrea Slabá. V kategorii dorostenců bral stříbro Šimon Weniger, jako 2. juniorka doběhla Míša Červínová.

BÍLINA - O týden později se v Bílině běželo Kyselkou. V početném poli mladšího žactva se neztratili Adam Justa (15.) a Nikola Skálová (13.). Závod juniorek ovládla Míša Červínová, Šimon Weniger doběhl jako 5. dorostenec. Na závěr časového pořadu se představily i naše nejmladší. Na trať 526 metrů vyběhlo 46 elévek a Natálka Klepáčová byla 4. a Míša Ceé 5. Výborně!

Děkujeme našim běžcům za reprezentaci a budeme se těšit na další závody.

Výsledky Louny                     Výsledky Žatec                     Výsledky Bílina