Naše přípravka letos do soutěží krajského přeboru družstev přihlásila dva týmy a to mladší a starší žákyně. Z toho máme velkou radost.

V 1. týdnu v květnu se soutěže naplno rozjely a my se s děvčaty vydali dvakrát na stadion do Děčína. Nejprve ve středu 3.května s mladšími žákyněmi. Děvčata v konkurenci dalších 10 týmů ostudu rozhodně nedělala a v celkovém účtování jsme získali 77 bodů a 4. místo. Do příštích kol je naším cílem určitě pódiové umístění, bodový odstup není tak veliký.

Bodující děvčata: Viktorie Šimonová (16,5), Karolína Somrová (15,5), Tereza Ungerová (7,75), Natálie Klepáčová (7), Nikola Skálová (6,75), Magdalena Dzivjaková (5,5), Veronika Pekárková (5), Andrea Slabá (4,75), Rosalie Vítovcová (4), Jaroslava Lečbychová (2,75) a Tereza Červínová (1,5). I ostatním děvčatům, která ještě nebodovala, děkujeme. Jejich čas ještě přijde. Další kolo nás čeká ve čtvrtek 25. května v Bílině.

 

Ve čtvrtek 4. května bojovaly starší žákyně a stejně jako jejich mladší kamarádky se neztratily a rovněž obsadily "bramborovou" pozici. Zde byl odstup na medaili větší, ale nutno říci, že nám pár děvčat chybělo, zejména opora Viktorka Klepetková. Celkem jsme získali 53,5 bodů.

Bodující děvčata: Adéla Jirásková (24,25), Eva Pojslová (10,25), Tereza Fibichová (5,25), Anna Slámová (4), Elen Pémová (3), Nikola Pletichová (2,5), Jana Jílková (2,25), Zuzana Kodešová (2). Ostatním děvčatům rovněž děkujeme! Další kolo se koná 8.června v Chomutově.

 

Výsledky MŽ                Výsledky SŽ