Jsme rádi, že můžeme opět závodit a soutěže se naplno rozjely. Vzhledem ke zhuštěné termínovce došlo k tomu, že v sobotu 5.června se v Ústí nad Labem konal krajský přebor jednotlivců dorostenců a juniorů a zároveň 1.kolo soutěže družstev obou kategorií. I my jsme do soutěže vyslali naše naděje v boji o krajské tituly a o body do soutěže družstev. Letos ale nemáme svá dorostenecká ani juniorská družstva, dali jsme naše atlety na hostování do AC Ústí nad Labem.

Našim borcům se celkem dařilo, ostudu jsme rozhodně neudělali a z Ústí si vezeme pár medailí a významně jsme přispěli ústeckému oddílu k bodovým ziskům.

Zlato vybojoval dorostenec Michael Hoftych ve skoku vysokém výborným výkonem 180cm. Stříbrné medaile za své výkony brali Jirka Paul ve vrhu koulí dorostenců, junior Petr Musil dokonce dvě, ve vrhu koulí a hodu diskem, dorostenci Aneta Smržová a Dominik Hanko (oba v hodu oštěpem). Bronzovou medaili získala Viktorie Šimonová - vrh koulí dorostenek, vrstevnice Adéla Markvartová si pověsila na krk hned dvě - skok vysoký a 100m překážek, Timmy Wangle se blýskl na 400m krásným časem pod 55s a i za to bral bronz. Dorostenka Tereza Ungerová byla 3. v běhu na 300m překážek, stejně jako junior Matěj Prchlík v hodu diskem. Ještě jednu medaili do své sbírky získal Petr Musil, tentokrát v hodu oštěpem. 

Z dalších výsledků: Matěj Prchlík- 4. 100m, 4. - 200m,  Lucie Brožková - 4. 1500m, Nikola Skálová - 6. 100m, Michael Hoftych - 5. 100m, Nikola Skálová - 11. 200m.

Všem jmenovaným děkujeme za výbornou reprezentaci oddílu a i za to, že se během náročného období na atletiku nevykašlali a pokračují. 

Za ASK Lovosice Martin Hrdina