V neděli 14.května se za příjemného jarního počasí konal krajský přebor jednotlivců mladšího žactva a elévů. Náš oddíl si z Děčína odvezl 9 cenných kovů, z toho 3 ze zlata, 2 ze stříbra a 4 z bronzu.

Titul vybojovala elévka Viktorie Kousalová na 60, mladší žákyně Valeria Goliašová ve výšce a ve stejné kategorii Klára Fuhrmannová v hodu oštěpem. Stříbro si na krk pověsila čerstvá posila klubu elévka Kristýna Zdvořáková v hodu míčkem a žákyně Zuzana Tupá v běhu na 60m překážek. Bronz získala elévka Hana Bradáčová na 60m, a žákyně Klára Fuhrmannová na 800m, Zuzana Tupá ve skoku dalekém a Alice Veselá v hodu míčkem.

Další umístění: 4.Mikuláš Skácel - skok daleký elévů, Jakub Lamoš -60m překážek ml.žáci, 

5. Jakub Lamoš-hod kriketovým míčkem

6. Matěj Klitsch -60m mladší žáci, Eliška Hrachová-hod oštěpem, mladší žákyně, Nela Gajdošová-60m př. ml.žákyně, Mikuláš Skácel - 600m elévové, Anežka Hnátová-skok daleký elévky

Dále reprezentovali: Jan Šklíba, Michal Chlouba, Tomáš Hrach, Bára Vernerová, Justýna Němečková, Eliška Hrabánková, Iveta Nedorostová, Anna Hrachová, Adéla Mišáková, Kateřina Špačková, Anna Hrachová, Barbora Čedíková.

 

Všem moc děkujeme za výbornou reprezentaci oddílu a budeme se těšit na další závody. Za ASK Lovosice Martin Hrdina