Týden po mladším žactvu a elévech měli svůj krajský mistrovský závod i starší žáci a žákyně. Přebor se konal za krásného jarního počasí v Klášterci nad Ohří. Našim atletům a atletkám se dařilo a odvezli si 8 medailí.

Krajskými přeborníky se stali Petr Gala na 1500m a celkem překvapivě i štafeta děvčat na 4x60m ve složení Eliška Sedláková, Marie Martišková, Blanka Biňovcová a Anna Limberková. Stříbro si na krk pověsili- Elena Kutílková - 1500m, Monika Nedorostová ve výšce a Michal Michálek v oštěpu. Radost z bronzu měla Eliška Sedláková - 60m, Tomáš Lamoš - 1500m a Kateřina Murdžáková - vrh koulí.

Daleko za medailí nebyli ani - Radim Kačur -4. na 1500m, Štěpán Černý-4. v hodu kladivem, 5.byla Anna Limberková na 800m, 6.Barbora Pražáková ve skoku vysokém, 6.byla i Eliška Sedláková ve skoku dalekém, 7.Ema Týnková ve skoku vysokém. 

Dále na přeborech reprezentovaly: Denisa Svobodová, Viktorie Skřivánková a Ilona Cyteráková. Škoda absence zraněného Jaroslava Smělého.

Děkujeme všem za vynikající reprezentaci klubu a budeme se těšit na neděli, kdy si do Klášterce zajedme znovu, tentokrát na víceboje mladšího žactva a elévstva.

Za ASK Lovosice Martin Hrdina