Dne 11.11.2023 se v Mostě u vodní nádrže Benedikt  konal  krajský přebor v přespolním běhu. Přebor byl zároveň kvalifikací na štafetový pohár (mistrovství republiky v přespolním běhu mládežnických štafet 4x1 km smíšených dvojic) 
V prvním závodě dorostenců zvítězil ve skvělém závodě start-cíl Dan Kačur s velkou převahou a kvalifikoval se do štafety na mistrovství republiky. Na třetím místě doběhl těsně ohromným závěrem Adam Bradáč. Na pátém místě finišoval neustále se zlepšující Patrik Lisec. V závodě dorostenek na druhém místě doběhla Terka Hrnčířová, která se rovněž kvalifikovala do štafety a společně s Danem v sobotu spolu budou bojovat o medaile. Na čtvrtém místě se umístila Markéta Tremlová.
V závodě žáků si skvěle vedl Petr Gala který s převahou bezpečně vyhrál a rovněž se kvalifikoval do štafety. Honza Skokan doběhl šestý a Radim Kačur devátý. V závodě děvčat běžela Anna Limberková, která obsadila sedmé místo. V závodě mladšího žactva jsme měli zastoupení Tobiášem Popovským, který s atletikou začal teprve nedávno a doběhl na třináctém místě.
V posledním závodě elévů jsme měli čtyřnásobné zastoupení - jednoho chlapce a tří dívky. V závodě dívek zvítězila Štěpánka Skokanová systémem start cíl. Na druhém místě doběhla Markéta Kejřová a jedenáctá Viky Kousalová jinak sprinterka, která to běžela v rámci přípravy. V závodě chlapců se nenechal zahanbit Oliver Olšák, pro kterého to byl první mistrovský závod a v něm napodobil Štěpánku a rovněž zvítězil. 

Všem děkujeme za skvělou reprezentaci klubu, v Mostě jsme byli rozhodně vidět. Za ASK Lovosice Jan Beneš